Log in

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode
Kolding Radikale Venstre

Besøg i Regionshuset

Invitation til besøg i Regionshuset


Mandag den 28. maj 2018 inviterer Radikale Venstre i Region Syddanmark og det radikale regionsrådsmedlem, Morten Brixtofte Petersen, til regionsrådsmøde og efterfølgende medlemsmøde i Regionshuset, Damhaven 12, 7100 Vejle.


Regionsrådsmødet starter kl. 15.00 og slutter kl. 18.00. For de der er på arbejde eller andet, er der mulighed for at slutte sig til efter regionsrådsmødet.


Kl. 18.00-20.00 vil der blive serveret en let anretning og Morten Brixtofte Petersen vil fortælle om sin første tid i regionsrådet samt aktuel regionsrådspolitik. Der er også mulighed for at stille spørgsmål til Morten omkring regionsrådsmødet.


Deltagerbetaling: 40 kr. for mad (foreningen betaler resten)  samt betaling for egne drikkevarer. Beløbet kan betales kontant eller via Mobile Pay på dagen.


Der er gratis kaffe, vand mv. udenfor regionsrådssalen til deltagere og tilhørere til regionsrådsmødet.


Af hensyn til bestilling af mad skal tilmelding ske til Trine Jensen, trinejensen1984@gmail.com, senest den 22. maj 2018.


 


Med venlig hilsen


 


Trine Jensen


Formand for Radikale Venstre i Region Syddanmark