Log in

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode
Kolding Radikale Venstre

EP kandidat

Sissel Van Run-Kvist


Valgt i Sydjyllands storkreds som kandidat for RV til EU parlamentet


Europe is my home!


Jeg er en del af en generation, der er vokset op i det grænseløse Europa. Det er et kæmpe privilegie, som generationer før os kun har kunnet drømme om. Men vores europæiske hjem er truet af dem, der har mistet det historiske perspektiv. Dem der glemmer, at vi bor på et kontinent skæmmet af krig og ufred, og som derfor er villige til at opgive alt, hvad vi har opnået i EU for grænsebomme og symbolsk national selvbestemmelse. Dét kæmper jeg imod og derfor stiller jeg op til Europa-Parlamentet. Men vi skal ikke kun værne om det vi har, vi skal også fremad! Vi skal sikre at Europa er grønt, åbent og frit. Derfor arbejder jeg for:


* Skat på flyrejser for klimaets skyld. Til gengæld skal vi investere i bedre og billigere højhastighedstog i Europa.


* Et åbent Europa med en immigrations- og flygtningepolitik, hvor mennesker ikke dør på vejen til tryghed og sikkerhed.


* Fri bevægelighed, der faktisk er fri. Det skal være lige så nemt at flytte fra Billund til Ballerup som fra Billund til Berlin. Derfor skal det være enkelt at få sin uddannelse anerkendt, blive betjent af offentlige myndigheder på engelsk og få anerkendt dokumenter fra en medlemsstat til en anden.


 


Jeg kommer rigtig gerne ud og fortæller mere om mine mærkesager og debatterer, så sig endelig til hvad enten det er på en skole, arbejdsplads eller noget helt tredje! Du kan fange mig på de sociale medier, telefon eller mail. Jeg glæder mig til at høre fra dig!