Log in

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode
Kolding Radikale Venstre

Publiceret

Radikale Venstre 18. maj
2016

NY FORMAND

Profil på Torben Vartenberg

Mit navn er Torben Vartenberg. Jeg er født i 1965. Samme år som USA optrappede engagementet i Vietnamkrigen med 3.500 marineinfanterister. Det blev en politisk fiasko. Imens tog Beatles på deres første turné i Amerika. Det blev en kulturel succes. I Danmark havde vi øl-strejken. I seks uger var landet tørlagt i foråret. Resultat var en 2 øres forhøjelse af timelønnen, omtrent prisen for en Haribo vingummibamse. En succes for den danske arbejdsmarkedsmodel, men efter sigende en forbandelse for de øltørstige danskere. Historien er inspirationskilde til de beslutninger vi vælger at tage om vores fremtid, både personligt og politisk. Vi kan ikke komme ud over at livet forstås baglæns, men må leves forlæns.

Jeg kommer oprindeligt fra Aarhus, men flyttede sammen med min hustru og to sønner til Kolding i 2009.

Jeg har været politisk aktiv i perioder af mit liv siden jeg var 13 år gammel. Først på venstrefløjen, hvor jeg var medlem af SF og studenterpolitisk aktiv. Siden 1997 har jeg været medlem af Det Radikale Venstre, hvor jeg bl.a. har siddet i kredsbestyrelsen i Aarhus, og været formand for det landspolitiske arbejdsmarkedsudvalg. I en vis forstand er det vel rigtigt, at jeg tilhøre centrumvenstre i dansk politik, men jeg har det skidt med den slags etiketter, fordi det djøficere en sund og åben demokratisk debat.  

Igennem min arbejdskarriere har jeg beskæftiget mig med uddannelse, social og arbejdsmarkedsforhold og erhvervsforhold. I mere end 20 år har jeg arbejdet professionelt med forretningsdisciplinen Corporate Social Responsibility (CSR). Siden 2013 har jeg været ansat som seniorkonsulent og uddannelsesansvarlig (CLO) i Green Network A/S, hvor jeg hjælper virksomheder med forretningsdrevet samfundsansvar.